Bra städfirma Stockholm - 3 tips

I Stockholm finns många bra städfirmor att välja mellan. Många erbjuder bra tjänster till konkurrenskraftiga priser och har inte sällan kvalitetsgarantier och prisvärda tillägg för att locka dig. Här listar vi tre exempel på pålitliga och duktiga städfirmor i Stockholmsområdet för att göra ditt val lite enklare.

Missa inte våra tips på var du hittar bästa fönsterputs i Stockholm här!

1. SOL – lokalvård och facility management i Stockholm

SOL är en helhetsleverantör inom lokalvård i Stockholm samt facility management. SOL erbjuder allt inom städ och lokalvård, men även övrig kontorsservice. Deras städlösningar inom lokalvård är skräddarsydda och miljövänliga, för små till stora kunder. Här lägger man stor vikt vid kvalitet i alla led, och levererar kvalitetssäkrade tjänster med garantier för arbete och rutiner.

2. Julias Städservice – familjeägd städfirma i Stockholm

Julias Städservice är ett litet familjeföretag med tio års erfarenhet av som städfirma i Stockholm. Affärsidén bygger på städning av hög kvalitet som alla kan ha råd med. Här får du ett vänligt bemötande och kan räkna med pålitlig och flexibel personal till ditt flytt- eller hemstäd. Julias Städservice har nöjd-kund-garanti och rättar till misstag helt kostnadsfritt. Julias Städservice är ett serviceinriktat städföretag med kunden i fokus.

3. Städsystem – lokalvård och städföretag i Stockholm

Städsystem är ett erfaret städföretag i Stockholm som främst riktar sig till större företag. Sedan 1968 har företaget levererat professionell kontorsstädning, med nöjda kunder och medarbetare. Som kund har du en personlig kontakt på företaget för bästa service. Man erbjuder kontorsstädning och lokalvård med kringtjänster som fönsterputs, avfallshantering och enklare blomskötsel.

Bäst Städfirma Stockholm – vanliga frågor

För att hitta rätt städfirma i Stockholm för just dig finns det mycket att tänka på och många frågor du bör få besvarade innan du väljer. Här listar vi fyra vanliga frågor som olika städfirmor kan besvara olika.

Välj städfirma i Stockholm – vanliga frågor

För att hitta rätt städfirma i Stockholm för just dig finns det mycket att tänka på och många frågor du bör få besvarade innan du väljer. Här listar vi fyra vanliga frågor som olika städfirmor kan besvara olika.

Vem är det som kommer och städar?

Många städfirmor har en stor personalstyrka och det kan vara en bra idé att kontrollera vem eller vilka som kommer att städa hos dig – är det samma person varje gång eller olika personer som får tillgång till ditt hem?

Vad ingår i städningen?

Olika städfirmor har olika rutiner och olika checklistor de går efter i sitt arbete. Se till att du vet exakt vad som kommer att städas hos dig innan du ingår avtal med städfirman. För en pålitlig checklista för vad som bör ingå i en flyttstädning kan du titta på exempelvis Mäklarsamfundet.se.

Är priser innan eller efter RUT?

Som privatperson har du rätt att få avdrag på hushållsnära tjänster. Många städfirmor gör själv detta avdrag i sina priskalkyler, men kontrollera vad som gäller innan du bokar din städning. Det kan handla om stora summor i slutändan. Läs mer om ROT och RUT på skatteverket.se.

Vad erbjuder man för övriga tjänster?

Om du bokar hemstädning av ett bolag och flytthjälp av ett annat kan du gå miste om förmånliga paketpriser. Många städbolag erbjuder även närliggande tjänster, som flytthjälp eller fönsterputs, och har ofta bättre priser om du beställer flera tjänster samtidigt. Läs mer om hemstädning i Stockholm här.