Bra hemstädning i Stockholm

Är du i behov av bra hemstädning i Stockholm? Att anlita en städfirma gör att du frigör tid och besparas från ett stressigt moment i vardagen. Dessutom kan du vara säker på att ditt hem blir skenande rent efter varje gång. I Stockholm finns flera städfirmor som är redo att hugga i när du behöver hjälp med hemstädning. Här kan du läsa mer om sex professionella städfirmor.

Hemstädning Stockholm – Hitta städfirma

Att hitta en städfirma för hemstädning i Stockholm är inte särskilt svårt. Men det gäller att du anlitar ett företag som har bra avtal, erbjudanden och priser – så att du blir helt nöjd med hela städprocessen. Nedan kan du läsa mer om de sex bästa städfirmorna – och vad som gör att de kan erbjuda det där lilla extra.

Julias Städservice AB

Anlita Julias Städservice, även kallat Renthusstockholm.se, för hemstädning i Stockholm. Här kan du se fram emot en fläckfri städning utförd av proffsig och erfaren personal. Alla städbehov ser olika ut – därför erbjuder de en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål. Något mer som utmärker Julias Städservice är deras konkurrenskraftiga priser. De erbjuder alltid låga priser, utan att för den delen tumma på kvaliteten. Du kan känna dig helt trygg med att städresultatet blir precis så som du vill ha det – tjänsten omfattas nämligen av nöjd kund-garanti. I hemstädningen ingår en grundlig städning av bostaden, så som dammsugning, avtorkning och dammtorkning. Boka Julias Städservice för pålitlig och trygg hemstädning.

✓ Proffsig och erfaren personal

✓ Alltid låga priser

✓ Skräddarsydda lösningar

✓ Nöjd kund-garanti

 

50-femme

Söker du en medveten städfirma som arbetar hållbart och främjar jämställdhet? Då ska du boka hemstädning i Stockholm hos 50-femme.se. De har branschens mest rättvisa villkor för sina anställda. De använder dessutom enbart miljövänliga produkter vid städning, kör miljövänliga bilar och klimatkompenserar för sin verksamhet. Om du är ute efter ekologisk hemstädning i Stockholm är detta med andra ord helt rätt val för dig. Hos 50-femme kan du förvänta dig personlig service av högsta nivå – vid samtliga tillfällen kommer alltid samma städerska hem till dig. De erbjuder fasta priser och anpassar städningen efter dina specifika önskemål. I tjänsten ingår städmoment som dammsugning, rengöring och våttorkning. På deras hemsida har du möjlighet att beräkna ditt pris med en smidig kalkylator. Detta hjälper dig att se vilket pris du kan förvänta dig för en hemstädning.

✓ Rättvis arbetspolicy

✓ Miljövänliga

✓ Personlig service

✓ Fasta priser

Happy Cleaners

Happycleaners.se städar små såväl som stora utrymmen. Det spelar ingen roll om du bor stort eller litet – de hjälper till där det behövs. I deras städning ingår nöjd kund-garanti och 24-timmars garanti, vilket innebär att du har rätt att få städmoment åtgärdade om du inte skulle bli helt nöjd. De har kvalitetssäkrad personal som både är erfaren och proffsig, vilket gör att du kan känna dig säker på ett tillfredsställande städresultat. Happy Cleaners erbjuder både fasta och flexibla priser och du har även möjlighet att boka in en provstädning innan du bestämmer dig.

✓ 24-timmars garanti

✓ Kvalitetssäkrad personal

✓ Nöjd kund-garanti

✓ Fasta och flexibla priser

Städade Hem

Stadadehem.se erbjuder hemstädning av hög kvalitet – deras personal är både kompetent och erfaren. Städfirman omfattas av kollektivavtal och har kollektivavtalade försäkringar, vilket innebär att deras städare arbetar under rättvisa förhållanden. När du anlitar Städade Hem kan du förvänta dig samma städare under varje städtillfälle. De erbjuder städgaranti på hela hemstädningen, vilket gör att du kan känna dig trygg med att städningen blir enligt dina önskemål. I tjänsten ingår bland annat dammsugning, moppning av golv och avtorkning.

✓ Kompetent och erfaren personal

✓ Kollektivavtal

✓ Samma städare

✓ Städgaranti

Tommys Hushållsnära Tjänster

Tommyshushallsnara.se har varit i branschen under en lång tid – de har hela 30 års erfarenhet av hemstädning. De är ett familjeägt städföretag som utför städuppdrag runt om i hela Stockholm. Tommys Hushållsnära Tjänster erbjuder personlig kontakt och anpassar upplägget efter specifika önskemål. Deras utbildade personal har stor städvana och har arbetat inom företaget under många år. Du har dessutom nöjd-kundgaranti på bokad städtjänst – så att du kan känna dig tillfreds med slutresultatet.

✓ 30 års erfarenhet

✓ Personlig kontakt

✓ Utbildad personal

✓ Nöjd kund-garanti

Nox AB

När du bokar din hemstädning hos Noxab.se får du mycket för pengarna. I städningen ingår både kvalitets- och ansvarsförsäkring, vilket betyder att de tar 100% ansvar för att städningen blir korrekt genomförd. Nox AB hjälper till att planera städupplägget beroende på bostadens storlek och hur mycket tid städningen förväntas ta. Under varje städtillfälle kommer samma städare hem till dig – så att du kan känna dig trygg med att få samma resultat varje gång. Du bokar enkelt hemstädning via deras hemsida. 

✓ Kvalitets- och ansvarsförsäkring

✓ Planering av städning

✓ Enkel bokning

✓ Samma städare

Boka hemstädning – 3 tips

Innan du bokar hemstädning rekommenderar vi dig att fundera igenom vissa saker – för att städupplägget ska bli så bra som möjligt utefter dina behov. Ta del av tre tips på som är bra att tänka på i förväg.

1. Jämför städfirmor

Innan du bestämmer dig för att anlita en städfirma, är det bra att jämföra offerter. På så sätt kan du få en överblick över aktuella priser och erbjudanden. Hos Städfirma.nu kan du jämföra städfirmor både smidigt och enkelt. Genom att skicka in en förfrågan med valfri städtjänst får du kort därefter tillbaka ett antal offerter. Du får inte bara bästa möjliga prisförslag på städtjänsten – utan har även möjlighet att hitta ett städupplägg som passar dig.  

2. Hur ofta du vill få hemstädning

Fundera över hur ofta du vill få ditt hem städat. Vill du ha återkommande städning en gång i veckan, eller kanske mer sällan? Många städfirmor erbjuder flera upplägg och anpassar sitt schema efter dina önskemål. Det kan också finnas möjlighet till att boka hemstädning vid enstaka tillfällen, som exempelvis inför en fest eller högtid.

3. Speciella önskemål

Har du några särskilda önskemål med hemstädningen? Städfirmor utgår ofta från ett standardiserat städschema där moment som exempelvis dammsugning, dammtorkning och fukttorkning av golv ingår. De rengör vanligvis även vitvaror, speglar och kranar i badrum. Ofta går det att beställa till ytterligare tjänster som kan innefatta exempelvis diskning, tvätt eller fönsterputsning.

Läs fler artiklar