Flyttstäd Kungsbacka

Är du på väg att byta bostad eller lokal och behöver någon som tar hand om ditt flyttstäd i Kungsbacka? Här hittar du tre utvalda företag med fina recensioner och många nöjda kunder. Vi lyfter fram höjdpunkterna så att du kan avgöra vilken städfirma som ska hjälpa dig med flyttstäd i Kungsbacka. Du får också tips som hjälper dig att flytta enkelt och packa smart inför flytten.

Topp 3 täd- och flyttfirmor i Kungsbacka

Boleva

Boleva utför tryggt flyttstäd i Kungsbacka och närliggande orter. Med höga ambitioner eftersträvar de bästa möjliga kvalitet. Företaget och deras medarbetare uppskattas av ett stort antal kunder i området – mycket tack vare deras rimliga priser och tydliga kommunikation. Man ordnar även med fönsterputsning via underleverantör för att du ska slippa samordna flera städfirmor inför flytten. Ta hjälp av Boleva när du vill ha en enkel städlösning. Tänk på att bostaden måste vara tom inför städtillfället och att spisen ska vara utdragen, frysen avfrostad, och lampor nedplockade.

 • Flyttstäd för privatpersoner till, från och inom Kungsbacka
 • Utför även hemstädning på abonnemang
 • Utbildad personal
 • I branschen sedan 2008
 • Tydlig kommunikation och information
 • Skräddarsydda priser
 • Garanti på städresultatet

HomeMaid

HomeMaid finns till för att du som kund ska få mer tider över till annat än städ och hjälper dig med ett tryggt och snyggt flyttstäd i Kungsbacka med omnejd. Man står för humana arbetsvillkor och erbjuder alla sina anställda kollektivavtal, dessutom jobbar man med hållbarhet och tar sitt sociala ansvar. Anlita HomeMaid när du vill ha ett flyttstäd som utförs enligt konstens alla regler – utan att tumma på medarbetarnas säkerhet och hälsa. Bra att känna till är att HomeMaid även putsar fönstren åt dig, men att du behöver tömma bostaden helt innan de kan sätta igång.

 • Flyttstädar för privatpersoner i Kungsbackaområdet
 • Kollektivavtal och schyssta anställningsvillkor
 • Nöjd-kund-garanti
 • Fönsterrengöring ingår
 • Erbjuder även andra tjänster som matinköp och kattvakt

Flytta enkelt – 5 bästa tipsen

Här är våra fem bästa tips för dig som har flyttat förut och vet hur krångligt det kan vara. Gå inte i samma fallgropar igen – läs tipsen nedan och flytta enkelt den här gången. Du kan också ta en titt på videon där du får fler smarta packtips med mera.

 1. Börja i tid. Då hinner du rensa bort sådant du inte vill ha längre och sortera saker som hör ihop så att du kan hitta en bra plats åt dem i ditt nya boende eller lokal.
 2. Gör en plan för var saker ska stå. Gör en enkel skiss över din nya yta och sätt ut nummer, därefter märker du upp alla dina prylar med motsvarande siffra. Målartejp och märkpenna är till stor hjälp.
 3. Låna flyttkartonger. Fråga vänner och bekanta eller hör med din flyttfirma. Du kan också kolla begagnat och bortskänkesmarknaden.
 4. Skaffa packmaterial. Du kommer att ha nytta av bubbelplast, skumpuffar, wellpapp eller tidningar. Vissa flyttfirmor kan låna ut det till dig.
 5. Se till att få flytthjälp. Anlita en flyttfirma eller bjud in vänner på klassisk flyttpizza. Ofta kan det bli både billigare och mer miljövänligt med en flyttfirma eftersom de kör en lagom stor lastbil – som du slipper hyra.