Kontorsstädning i Stockholm

Det är viktigt med en ren och snygg arbetsplats. Inte nog med att det bidrar till ett bättre arbetsklimat, kontorsstädning bidrar dessutom till färre sjukdagar, ökad produktivitet och glädje.

Det finns alltså en mängd av fördelar när det gäller kontorsstädning. I Stockholm finns flera städfirmor som kan hjälpa just er arbetsplats. Här listar vi de fyra bästa städfirmorna i Stockholm. Längre ner på sidan får ni även tips på saker att tänka på inför valet av kontorsstäd.

Kontorsstädning Stockholm
- hitta städfirma

Det är både enkelt och smidigt att börja med kontorsstädning. Stockholm är en stad
fylld av duktiga företag som erbjuder olika tjänster, priser och avtal. Se därför till
att läsa på och jämföra innan ni gör ett val. För att hjälpa er en bit på vägen har
vi tagit fram de fyra bästa städfirmorna. Här nedan kan ni läsa mer om vilka de är, och vad som gör dem unika.

Stockholm Städsystem

Stockholm Städsystem är ett företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm av högsta kvalitet. De skräddarsyr städningen utifrån lokal och behov. Enligt tidigare omdömen har de 90–100% nöjda företagskunder, vilket visar på att det är en städfirma att lita på.

Utifrån en offert väljer ni själva hur omfattande kontorsstädningen ska vara, samt vilka tider som passar bäst. Stockholms städsystem erbjuder nämligen sina tjänster under flexibla tider, vilket gör att det inte kommer i vägen för ert dagliga arbete. Deras duktiga personal är noggranna och de har ett stort fokus på miljövänliga rengöringsprodukter.

 • Skräddarsyr efter ditt kontor
 • Städar både under dagar & kvällar
 • Miljövänliga rengöringsprodukter

SOL Facility Services

Sol.se erbjuder kontorsstäd i Stockholm som är både effektivt och miljövänligt. De skräddarsyr lösningar utifrån kontor, önskemål och förutsättningar.

Välj mellan kontorsstäd flera gånger i veckan, eller mer omfattande städ vid färre tillfällen. I deras städtjänst ingår allt från dammsugning och golvrengöring, till rengöring av ventilationer.

Om ni vill veta mer om deras priser och tjänster kan ni begära en kostnadsfri offert. Kontorsstäd ska inte vara komplicerat, med SOL Facility Services företagsstäd blir kontoret skinande rent och fritt från bakterier.

 • Effektiv & miljövänlig städning
 • Gratis första besök
 • Skräddarsyr efter behov

RenthusStockholm

Ett annat företag som erbjuder kontorsstäd i Stockholm är RenthusStockholm, eller Julias Städservice som tjänsten även heter. Företaget är kända för deras skräddarsydda lösningar och en serviceinriktad personal. Kontorsstädet är av högsta kvalitet, dessutom till konkurrenskraftiga priser.

Ni kan känna er trygga när ni anlitar denna städfirma, då de erbjuder garanti på alla deras tjänster. De erbjuder kontorsstädning i Stockholm, oavsett om ert kontor ligger i centrala stan eller utanför. Städningen omfattar både dammsugning, moppning och djupare rengöring, allt utefter behov.

 • Garanti på alla tjänster
 • Serviceinriktad personal
 • Flexibel kontorsstädning

 

50-femme

50-femme erbjuder kontorsstädning i Stockholm och gör det med en av branschens mest rättvisa villkor för sina medarbetare. När ni bokar kontorsstädning i Stockholm med 50-femme får ni inte bara rena och trivsamma lokaler och en god arbetsmiljö för er personal. Företaget har gjort sig kända för att värna om sina medarbetare – ett vinnande koncept för att leverera ett bra resultat.

Med ett fast månadspris kan ni enkelt lägga på extratjänster såsom rengöring av fönster eller en större storstädning när behovet uppstår. På deras hemsida är det enkelt att beräkna hur lång tid en vanlig kontorsstädning av era lokaler skulle ta.

 • Alltid fast månadspris
 • Miljömedveten kontorsstädning
 • Personlig service

Anlita kontorsstäd i Stockholm - tänk på detta!

Firmorna som erbjuder kontorsstäd i Stockholm erbjuder olika tjänster och avtal. Tänk på detta innan ni bestämmer er för vilken firma ni vill anlita för kontorsstädning.

 • Vilka krav ställer ni på städning av era lokaler?
 • Vilka förutsättningar har ni?
 • När vill ni att ert kontor ska städas? På morgonen? På helgen?
 • Erbjuder städfirman kontorsstädning i er del av Stockholm?
 • Använder de miljövänliga rengöringsmedel och städmetoder?

Välj en firma som kan erbjuda kontorsstäd i Stockholm och uppfylla de behov och krav som ni tycker är viktiga för er.

1. Vad ingår i kontorsstädning?

Fördelen med de flesta kontorsstäd i Stockholm är att de erbjuder skräddarsydda lösningar för just ert kontor. Men ibland kan tjänsterna skilja sig lite emellan, främst när det gäller ”lättare” städ och mer ”djupare”.

Vad vill ni ska ingå i kontorsstädet? En aspekt som miljövänlig kontorsstädning är även något ni kan se över, då det bidrar till ett mer grönt företag som uppskattas både av anställda och kunder.

2. Hur ofta behöver ni kontorsstädning?

Ska kontoret städas varje dag eller mer noggrant en gång i veckan? Hur lång tid vill ni att städningen ska ta? Detta är aspekter som är värda att fundera på innan nu anlitar ett företag.

Jämför olika städfirmor för att se vilken typ av kontorsstädning de erbjuder. De finns flera fördelar med att städa kontoret flera gånger i veckan. Det bidrar nämligen till ett bättre välmående, då bakterier och annat försvinner från kontorsytorna.

3. Finns det någon garanti?

När ni väljer ett städföretag är det viktigt att ni ser över garantier på deras tjänster. Med hjälp av en ”nöjd-kund-garanti” blir kontorsstädningen mer säker och ni slipper oroa dig för kraven inte uppfylls.

En bra idé är även att se över bindningstider, då korta bindningstider är något att föredra. Be om offerter från flera företag för att göra en jämförelse. Kontorsstädningen ska kännas som en trygg och lönsam investering.

 

4. Flexibla tider för kontorsstädning

En av anledningarna till att många är skeptiska mot kontorsstäd är att de inte vill bli störda under arbetsdagen. Men sanningen är att flera städfirmor erbjuder städning under flexibla tider.

Genom att få ert kontor städat under tidig morgon eller sen kväll, slipper ni påverkas av arbetet. När föredrar ni att kontoret ska bli städat? Tänk över vilka förutsättningar och krav ni har och välj sedan en firma som matchar.

Kontorsstädning - Priser

Vad kostar egentligen en kontorsstädning? Priser för de olika tjänsterna påverkas främst av hur stor lokalen är och omfattningen av arbetet. Ett genomsnittspris ligger på ca 300–400 kr i timman, exklusive moms.

Men som sagt, priset kan variera beroende på många aspekter. Vissa städföretag erbjuder fasta priser, medan andra anpassar kostnaderna utifrån en offert. Här är några punkter som städfirmorna anpassar sina offerter efter:

 • Storleken på kontoret
 • Hur många toaletter som ska rengöras
 • Hur ofta städningen ska ske
 • Lättare eller djupare rengöring
 • Om diskning ingår
 • Hur lång tid som städningen ska ta
 • Antal skrivbord på kontoret