Bästa fönsterputs i Stockholm

Även i vår fina huvudstad blir fönster smutsiga! Att tvätta fönster, särskilt utvändigt, kan vara ett tidskrävande och ibland farligt arbete, och att anlita en städfirma i Stockholm som erbjuder fönsterputs ger en garanti för ett professionellt utfört arbete, och skinande rena fönster.

Hitta bästa fönsterputsning i Stockholm

I Stockholmsområdet finns många städfirmor som erbjuder fönsterputsning av hög kvalitet och till bra priser. Oavsett om du behöver rena fönster på Södermalm eller i en kranskommun finns det bra företag att hitta nära dig. Vi tipsar om våra favoriter bland lokala städfirmor som erbjuder bäst fönsterputs i Stockholm.

Söder om Söder – fönsterputs på Södermalm

Med ett namn som direkt berättar var de är verksamma, erbjuder Söder om Söder kontors- och fastighetsservice i Stockholm. Här utför man all typ av fastighetsservice, inklusive professionell fönsterputs på Södermalm. De vänder sig till både företag och privatpersoner och har över 20 års erfarenhet av lokalvård av hög kvalitet.

Julias Städservice – familjeägd städfirma

Hos Julias Städservice får du fönsterputs i Stockholm till låga priser och med nöjd kund-garanti. Här har man mer än 10 års erfarenhet av städning i Stockholm. Julias Städservice är ett familjeägt företag utan dolda avgifter som riktar sig till både företag och privatpersoner för städning och fönsterputsning i Stockholm.

Strykfritt – professionellt städbolag

Detta företag har man lång erfarenhet av fönsterputsning i Stockholm och erbjuder rengöring av alla typer av fönster, även på högre höjder. Hos Strykfritt får du fönsterputs till ett fast pris, från 600 kr inklusive utrustning och material. Här har du nöjd kund-garanti och många positiva kundrecensioner som bekräftar kvaliteten i arbetet.

SOL – kontor- & företagsservice

SOL Facility Services erbjuder heltäckande lösningar för lokalvård och kontorsservice, och vilken kontorsservice är komplett utan bra fönsterputs? SOL utför noggrann fönsterputs i Stockholm hos företag och kontor, även på höga höjder. Här får du skräddarsydda lösningar för enstaka tillfällen eller som löpande avtal.

Fönsterputsning – 3 tips för hemmafixaren

Om du själv ska göra rent dina fönster hemma eller på sommarstället finns det flera matnyttiga tips som gör jobbet så enkelt som möjligt för dig. Om du tar dig an dina fönster på fel sätt finns risk för skador och slitage, så se till att du vet vad du gör! En längre guide hittar du hos Villalivet.se, men här får du tre av våra bästa råd.

1. Undvik tidningspapper för torkning

En seglivad myt gör gällande att tidningspapper är bra material för att torka fönstren efter fönsterputsning. Och det är egentligen ingen myt – förr bestod tidningspapper av annat material och trycksvärtan var blybaserad. Om du använder dagsfärska tidningar i dag gör du dock bara jobbet svårare för dig. Använd i stället en microfiberduk för bästa resultat – då slipper du smutsrester och damm på fönstret.

2. Slipp fula ränder på fönstret

Att det blir fula ränder på fönstret efter skrapan är något många förknippar med fönsterputsning. Men det är inte så svårt att undvika – använd för det första en bra skrapa som är hel och ren. Med hack i skrapan är det svårt att undvika ränder på fönstret. För det andra är det viktigt att skrapa innan fönstret har torkat. Var beredd med skrapan i tid, och

3. Använd inte kallt väder som ursäkt

En annan långlivad myt är att man inte kan tvätta fönstren när det är kallt ute. Det går alldeles utmärkt att putsa sina fönster i minusgrader – ner till -15°C är inga problem. Att vattnet fryser på fönstret undviker man lätt genom att blanda i T-röd eller spolarvätska i vattnet. Glöm inte heller att använda rejäla handskar och arbetskläder om du ska ut i vinterväder och rengöra fönster!