Behöver du hjälp med din trädgård  så har vi har specialister inom trädgård och mark arbeten.

 Känns din trädgård mer misskött än välskött? Eller vill du bara ha en förändring? Då kan det vara en bra idé att låta Göteborgs Trädgård&Städ sköta jobbet åt dig. En trädgårdsmästare kan t.ex hjälpa er med en rad olika saker såsom trädgårdsdesign, plantering och beskärning av din trädgård. För att få vägledning i ditt beslut har vi till och med massor med tips och råd som kan vara till stor hjälpa för er..

Skötsel

Vi sköter allt inom grönytorna. Från beskärning av buskar och träd, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, gödning och kompletteringar av växtmaterialet. Omfattningen av ett uppdrag kommer vi såklart överens om innan. Det kan gälla allt från några timmar vid ett enstaka tillfälle, några gånger under säsongen eller att vi tar ansvar för hela trädgården/området under hela säsongen.

Trädfällning och röjning

Vi utför trädfällning till dig som privatperson, företag, förening, kyrka, stad eller kommun. Vi hjälper er att snabbt och säkert beskära eller ta ner de träd ni vill ha hjälp med.Om det finns behov av att röja till exempel ett buskage gör vi även detta. Antingen tas allt bort eller också förnyar och föryngrar vi buskaget på ett riktigt sätt.

Design

Vi hjälper dig med din trädgård från grunden, vi designar din trädgård på bästa möjliga sätt.Kanske har du ett nyare hus och behöver hjälp med den grundläggande strukturen för din trädgård? Kanske har du massor med egna idéer men behöver hjälp på vägen för att genomföra dem? Oavsett vem du är så hjälper jag dig att planera för en härligt grön utemiljö.

vi får det att se bra ut!

vi gör det hemtrevligt!

 

Rut-avdrag
En del av våra tjänster ger rätt till skattereduktion, avdraget görs direkt på fakturan och som kund betalar du bara halva arbetskostnaden. 
Läs mer på »  www.skatteverket.s