Flyttstädning Göteborg

 Varmt välkomna till oss på GöteborgsSTÄD


Vi är ett städfirma i Göteborg som erbjuder tjänster inom städ såsom flyttstäd och hemstädning göteborg och fastighetsskötsel. Geografiskt jobbar vi med städning i Västra Götaland och Halland. Inget städuppdrag är för stort eller för litet för våran städfirma i göteborg. Vi på Göteborgsstäd prioriterar städning av hög kvalitet och vill ge våra kunder den bästa tänkbara städning och service i form av snabba återkopplingar och anpassa uppdraget efter kundens specifika önskemål. Givetvis att kvaliten på utfört uppdrag motsvarar dina förväntningar. Inget städuppdrag är för svårt för oss att ta sig an det är bara kontakta oss för att få en offert inom 24 timmar som är helt kostnadsfritt.

Våra städmetoder är 100% miljövänliga och alla våra produkter vi använder är miljömärkta/certifierade och alla produkter ska vara möjliga att återvinna och vara fritt från miljöfarligt innehåll detta främst för att uppfylla bästa möjliga kvalitet för både dig som kund och miljön, så för ni som har ett miljötänk är våran städfirma i göteborg perfekta valet för dig. Vi har stor erfarenhet av flyttstädning göteborg och hemstädning göteborg till både privatpersoner och företag. För att se bilder på en del av våra utförda jobb kan du se bildspelet som rullar ovanför på siten.

Skattereduktion

Fr.o.m. 2007 infördes att privatpersoner kan ansöka om skattereduktion för hushållsnära tjänster, till ett maxbelopp av 25 000 kronor per år, och få ett avdrag på 50 procent av kostnaden. För den som har fyllt 65 år vid ingången av året gäller 50 000 kronor per år. Maxbeloppet för ROT och RUT är totalt 50 000 kronor per köpare och år. Tjänsten måste utföras av ett företag med F-skattbevis. Så länge du inte har förbrukat hela din årliga skattereduktionsmöjlighet, betalar du endast halva arbetskostnaden. Den andra halvan ansöker vi som företag om hos skattverket.

 

Välkommen till oss på Göteborgsstäd - Flyttstädning Göteborg och Hemstädning  Göteborg

Kontakta Göteborgsstäd

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

HEMSTÄD

FLYTTSTÄD

FÖNSTER

TRÄDGÅRD